Diverse

overveje brændstof effektivitet når køber en bil

Når du skal købe din næste bil skal du kontrollere, at brændstoføkonomi ikke vild i rokaden. Købe en kompakt bil med god gas kilometertal er både venlig over for miljøet og din lomme bog. Du vil nyde besparelserne i hele køretøjets levetid.

Der er meget at overveje når du køber en bil. Hvis du køber en brugt bil af koblingen tilstand, vil bremser, motor og transmission spille en stor rolle i hvor meget bilen vil koste at operere. Selv mindre problemer kan resultere i $300 reparationer.

Med nye biler nødt du til at finde mærke og model, der har en dokumenteret track record og passer til dine behov. Sørg for, at brændstofeffektivitet spiller en rolle i din beslutningsprocesser. Hvis du kommer ud af bil købsprocessen brændstoføkonomiske bil vil du brænde op mindre kontanter i din tank og har flere penge at bruge på ting, der betyder noget.

Drage fordel af hvad der er kendt.

Når det kommer til vedligeholdelse af køretøjet, er den ene ting, du kan nemt og præcist forudsige hvor meget gas du vil bruge. Gaspriserne kan svinge, men de fleste mennesker kan tilbringe en uge eller to logge deres gasforbrug og få en god idé om, hvor mange gallons de bruger. Hvis du ikke allerede, spore din gasforbrug, så du kan bruge disse oplysninger, når du køber en bil.

Gøre det #1 prioritet.

En måde at sørge for, at brændstoføkonomi betragtes er at starte ved at kigge på biler, der får god gas kilometertal. Gøre det #1 prioritet og se hvor det fører dig. Problemet med dagens bilmarked er bilfabrikanter ved at gas kilometertal ikke er en vigtig overvejelse, når de køber et nyt køretøj for mange amerikanske kunder.

Knasende numre.

Når du evaluerer en bils brændstoføkonomi, Spørg dig selv, hvor længe du tror, du vil køre bil og bestemme, hvor meget gas vil koste.

Lad os sige, du ønsker at få en brugt bil for $5.000 og håber at køre det i 5 år. Nedenfor er nogle 5 år gas omkostninger skøn baseret på køre 15.000 miles om året og køber gas til $1,40 pr gallon. Hvis benzin er dyrere end $1,40, vil omkostningerne blive endnu højere.

Et udsnit af brugte biler:

1994 Ford Explorer SUV (2WD)

5 års gas skøn = $5525

1994 Honda Accord Sedan

5 års gas skøn = $3885

1994 Honda Civic DX Sedan

5 års gas skøn = $2385

Et udsnit af nye biler:

2004 ford Explorer 2WD

5 års gas skøn = $6175

2004 Honda Accord

5 års gas skøn = $3750

2004 Honda Civic Hybrid

5 års gas skøn = $2235

2004 Toyota Prius Hybrid

5 års gas skøn = $1910

Dette er et lille udsnit af biler, men du får billedet. Medmindre du virkelig har brug for en SUV eller en stor lastbil, kan du spare en masse penge ved at købe brændstoføkonomiske kompakt bil. Du vil ofre størrelse og undertiden luksus, når de vælger brændstoføkonomi først. En del af dette skyldes større biler og lastbiler er tungere og får naturligvis værre gas kilometertal. Men det er også en funktion af forbrugerne ikke bekymre sig om gas kilometertal, når de foretager en beslutning om at købe en ny eller brugt bil.

En stor arbejdsplads for at sammenligne biler brændstoføkonomi er På kan du sammenligne mange mærker og modeller af både nye og brugte biler og sæt standard gasomkostninger til at afspejle de aktuelle priser. Tallene ovenfor er baseret på en $1,40 regelmæssige gaspris, som er virkelig svært at finde lige nu. For 1994 Ford Explorer du sandsynligvis betale så meget i gas over en 5 års span som du betalt for køretøjet i første omgang.

Sætte brændstoføkonomi første og du vil finde dig selv med flere penge i lommen.

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.