Diverse

Sådan vælger du det rigtige webhotel til din hjemmeside

Har man aldrig før haft nogen form for erfaring med web og websites kan det virke lidt uoverskueligt at skulle ud og finde et webhotel. Mange vil slet ikke vide hvad det er og for dem er det formentligt endnu mere uoverskueligt. Når først man sætter sig ned og læser lidt vil man dog blive meget klogere. Man vil blandt andet finde ud af, at der ikke nødvendigvis er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. For meget ofte kan man faktisk finde webhoteller, som er langt billigere end andre, men som fungerer fint og som er af en høj kvalitet.

Et webhotel skal have høj hastighed

Noget af det vigtigste, som et webhotel skal kunne tilbyde dig er høj hastighed. Det er nemlig kun med den høje hastighed, at du kan være sikker på, at dine kunder kan bruge dit site hurtigt. Har du for eksempel en webshop er hastighed meget vigtigt. Skal en potentiel kunde sidde i blot et par sekunder og vælger kan det sagtens være, at vedkommende falder fra. Det kan både ske fordi, at det virker for utroværdigt og fordi, at den potentielle kunde simpelthen kan få den samme vare et andet sted og endda billigere.

Du vil dog også for det meste opleve, at et webhotel fundet via findhosting.dk/webhotel kan tilbyde dig en rigtig god hastighed. Meget ofte er det i højere grad hastigheden, som de prøver at skille sig ud med og ikke i lige så høj grad prisen.

Find webhotel med bedste telefonsupport

En ting som man ikke nødvendigvis tænker så meget over når man står og skal vælge webhotel er hvorvidt der er en god telefonsupport. Man går nok automatisk ud fra, at der er en telefonsupport, men det skal man slet ikke være sikker på. Faktisk er det snarere hovedreglen, at der ikke er telefonsupport end, at der er er. Så hvis man ønsker at kunne snakke med en rigtig person er det noget man skal undersøge grundigt på forhånd.

De fleste webhoteller har en mulighed for at chatte, men det er nu altid rarere at snakke med et rigtigt menneske.